Dierproefvrije cosmetica is de toekomst 

Wie kiest er in deze tijd nog make-up dat getest is op dieren? Gelukkig is het testen op dieren in Europa al enige jaren verboden, maar helaas in de rest van de wereld nog niet. Daarom is het belangrijk om, voordat je je cosmetica koopt, uit te zoeken of het dierproefvrije cosmetica is. Dit kun je doen door je producten in een webshop te kopen die dierproefvrije en vegan cosmetica verkopen. Zo ben je er zeker van dat jouw aankopen 100 procent dierproefvrij zijn. Denk ook aan het gebruik van plastic verpakkingen. Er zijn tegenwoordig vele alternatieven om voor te kiezen in plaats van plastic, zoals papier of karton, verschillende soorten planten zoals hennep en olifantsgras of gewoon geen verpakking wanneer dit niet nodig is. Deze manier van verpakken zorgt er voor dat wanneer je het weggooit het vanzelf oplost en zo geen blijvende schade aanricht. 

Shampoo bars voor iedereen

Een shampoo bar is een goede vervanging voor de ouderwetse shampoo fles. Een fles shampoo bevat veel water waardoor de shampoo vloeibaar is. Maar hierdoor is je fles ook snel leeg. Een shampoo bar bevat geen water, deze bar is compact, heeft geen verpakking nodig en gaat gemiddeld 3 keer langer mee dan de shampoo fles. Daarnaast is de bar ook nog eens handig in gebruik en met een mooi opberg boxje neem je hem overal mee naar toe. De shampoo bars zijn allemaal dierproefvrij, vegan en voorzien van natuurlijke ingrediënten die niet schadelijk zijn voor je haar of voor de natuur. 

Ruime keuze aan producten 

Naast heerlijk geurende shampoo bars zoals, kokos, Shikakai en amla, zijn er ook hele fijne bath boms te koop. Deze bath bommetjes worden per 12 stuks in karton verpakt en ruiken allemaal overheerlijk! Waan jezelf in een tropisch oord met een heerlijk naar passievruchten geurend bad of ontspan maximaal met de rustgevende geur van seakay. Wil je deze heerlijke producten ook graag cadeau geven, dan zijn er prachtige giftsets te krijgen. Zoals een setje met geuren waar je lekker bij weg droomt. Douchen en badderen wordt hierbij een heerlijke dagelijkse verwennerij.