De voordelen van microblading

Tenzij je van nature onberispelijke wenkbrauwen hebt (die, net als eenhoorns, niet bestaan) en westerse schoonheidsnormen volgt, heb je ongetwijfeld ooit aan je wenkbrauwen moeten werken. Alle bezoeken aan een salon voor een wenkbrauw wax kost je jaarlijks waarschijnlijk een paar honderd euro, om nog maar te zwijgen van de ellende en angst die je elke keer zult ervaren. Daarnaast is het een aanzienlijke tijdsinvestering om iedere paar weken naar de salon af te reizen terwijl microblading in Zeeland veel makkelijker is. De voordelen van microblading zijn hier op een rijtje gezet. 

Microblading bespaart je tijd

Hoe vaak ben je 's ochtends je bed uitgekomen nadat je je wekker drie keer op snooze hebt gezet, om te ontdekken dat je nu meer dan 30 minuten te laat bent op je werk? Maar wacht even! Je kunt nog niet weg omdat je je nog niet opgemaakt hebt! Voor veel vrouwen is het een vast ritueel om elke ochtend 15 minuten te besteden aan het opvullen van hun wenkbrauwen, het aanbrengen van eyeliner, enzovoort. Sommige van deze fasen kunnen te belangrijk zijn om overgeslagen te worden.

Een sjabloon voor je wenkbrauwen

Microblading is geschikt voor alle soorten wenkbrauwen. Of je nu borstelige of juiste hele fijne wenkbrauwen hebt, bij microblading wordt er een volledig gepersonaliseerde sjabloon gemaakt voor je wenkbrauwen. Je hoeft de salon dus niet elke keer als een nieuw persoon te verlaten, omdat je wenkbrauwen door een andere medewerker zijn gewaxt. Ze zullen elke keer alleen maar de gepersonaliseerde blauwdruk op je wenkbrauwen gebruiken waardoor je er altijd fantastisch uit zult zien.

Er is geen onderhoud nodig

Als je eenmaal de behandeling hebt gehad en je het genezingsproces hebt doorstaan, kun je het bijna vergeten en gewoon je gang gaan. Microblading smeert of veegt namelijk niet uit. Je hoeft je geen zorgen te maken over naar de sauna gaan, zwemmen, sporten of je wenkbrauwen steeds opnieuw afvegen.